Omschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe kamer in Rotterdam , een betaalbare woonruimte maar toch nieuw ? Max Poperty helpt jouw verder 

Aan de Putsebocht bieden wij een geheel nieuw gerenoveerd en verbouwd wooncomplex aan met 3 slaapkamers voor 3 medebewoners met vele leuke faciliteiten .  De woonruimte wordt gestoffeerd opgeleverd (zonder meubels) . Op dit moment zijn er 2 kamers beschikbaar!

Lees de huurvoorwaarden onderstaand

Naast je eigen kamer deel je met de andere bewoners een zeer luxe en uitgebreide keuken, gezamenlijke woonkamer, douche, toilet en gezamenlijke tuin welke ruim van opzet is

De indeling van het wooncomplex is als volgt:

Je komt de woning binnen via de centrale hal. De gehele woning bestaat uit de 1 etage en een souterrain. In het souterrain zijn 2 aparte kamers, een toilet en een kitchenette aanwezig. 
Op de begane grond is tevens 1 kamer en een zeer ruime gemeenschappelijke huiskamer met keuken voorzien van diverse moderne inbouw apparatuur. 

Vanuit de huiskamer heb je toegang tot de gezellige en gemeenschappelijke achter tuin waar het in de zomermaanden goed vertoeven is . 

De Putsebocht ligt in de wijk Feijenoord, centraal t.o.v. winkels en openbaar vervoer. Met de fiets ben je binnen 10 minuten bij de Erasmus Brug. 

In dit huis zijn 3 kamers te huur welke afzonderlijk te huren zijn, maar ook een vriendengroep van max. 3 studenten. 

FINANCIEEL:
Borg is 1 maand huur.

Huurprijsopbouw p/m:
€ 295,00 kale huur
€ 30,- Stofferingskosten
€ 70,00 voorschot gas/water/licht
€ 25,00 internet / TV
€ 24,50 servicekosten

Kenmerken